Om Maria

Ålder: 10/7 1994

Uppvuxen: Gimo

Bor: Uppsala

 

Skola:

2006-2010 Vallonskolans dans och musikklass

2011-2013 Rytmus musikergymnasium, Stockholm.

 

"Här är Sveriges framtid mina damer och herrar, det här är en nya Sonja Aldén, en ny Shirley Clamp, eller kanske en ny Carola, you name it" sa Christian Iwung, som ligger bakom företaget Behind the stars, efter att Maria hade vunnit en rikstäckande talangtävling 2010.

 

Trots sin unga ålder har Maria redan hunnit stå på många stora scener runt om i landet.

Det som utmärker Maria är hennes brinnande engagemang för det hon ger sig in på. Ända sedan barnsben har hon varit övertygad om att det är just musiken hon vill jobba med. Som 12 åring skickade hon ut demos till olika skivbolag med långa CV:n bifogade. Det handlar om att kämpa för sina drömmar, vilket som Maria är ett levande bevis på.

 

2012 fick Maria den stora äran att representera Sverige i World Championship Of Performing Arts, som gick av stapeln i självaste Hollywood.

Trots en stenhård konkurrens lyckades hon kamma hem 1 silver och 2 brons.

 

Det här är en sångerska med ett brett register som passar till de allra flesta musikstilarna. Favorit genré genom åren har varit schlager men under de senaste åren har passionen för det egna skrivandet växt. Marias egna musik skulle bäst placeras under popgenrén med soulinfluenser. Det är en enkelhet som gör det hela trovärdigt och äkta.

 

Vi kan lova att ni kommer att höra mer ifrån Maria i framtiden. Vill ni ha det senaste nytt så rekomenderar vi er att gå in och gilla Marias facebooksida som finns länkad här på hemsidan.

 

 

Copyright © All Rights Reserved